HST CNC Technik d.o.o. Vaš je stručnjak za mehaničku obradu metala iz Bosne i Hercegovine. Naš asortiman usluga obuhvaća radove bušenja i glodanja na komponentama, od izrade malih serija do proizvodnje srednjih serija. Zahvaljujući našim centrima za obradu optimalno smo opremljeni za preradu lakih metala. Našim klijentima dostavljamo kvalitativne visokovrijedne proizvode izrađene po mjeri, prema certifikovanom njemačkom standardu.

Naš najveći prioritet od osnivanja društva HST 1998. godine je ulaganje u stručno osoblje i visokoproduktivne kvalitetne mašine. Naš sveobuhvatan mašinski park, kao i stalna optimizacija naših proizvodnih programa i procesa, omogućavaju nam da sa prvoklasnim proizvodima udovoljimo Vašim potrebama. Stručnost naših 30 saradnika omogućava da Vam uvijek ponudimo individualna rješenja na visokom nivou i po optimalnoj cijeni; od nacrta do gotovog proizvoda.

Naše dugogodišnje iskustvo čini nas pravim stručnjacima za brza rješenja po optimalnim uslovima: razvijamo, sastavljamo i dovršavamo prema Vašim smjernicama i dostavljamo na željenu adresu. Garantujemo Vam brzu dostavu i po želji preuzimamo na sebe i kompletnu logistiku.

Naše reference:
All Care GmbH
Brüggen Fahrzeugwerk & Service GmbH
DFT Senden GmbH
Fastems Systems GmbH
Felsomat GmbH & Co. KG
HALTER CNC Automation GmbH
SAB Technology GmbH
SMS Group GmbH
Stabilus GmbH
AHM d.o.o. Lukavac
AMC Int. co d.o.o.
Berry Superfos Balkan d.o.o.
Ingrat d.o.o.
Jadrina d.o.o.
Koala Paintings d.o.o.
Metal Tehnika
Plamingo d.o.o.
Plastika Božić d.o.o.
Tistam-metal d.o.o.

IMPRESSUM

HST CNC Technik d.o.o.


Šifra djelatnosti: 25.62
ID broj: 420757410002
PDV broj: 20757410002
Registrovano: Kantonalni sud u Tuzli
Broj rješenja: 032-0-reg-16-000421

Odgovoran osoba: Tatjana Moralić, direktor
Mail: t.moralic@hstcnc.com

clipart3035828